Om os - bliv klogere på organisationen bag Opholdssteder.dk Skip to main content

Hvem er vi?

Vi er en organisation, som samler en række tilbud for børn og unge. Vi er at finde primært omkring Silkeborg, men nogle af vores tilbud gælder i hele landet.

Opholdssteder.dk

Opholdssteder.dk er de samlede stabsfunktioner for en række specialiserede anbringelsessteder.

Vi bidrager med stabsfunktioner bestående af, Psykologer, visitationsteam, Supervisor, kvalitetssikringsteam, Socialrådgiver, HR-konsulent, sygeplejerske, dataansvarlig, Ungdomssanktionskoordinator, administrationspersonale og bogholdere.

På vores hjemmeside kan du finde en kort introduktion til de tilbud, vi har samlet. Vi har også links og kontaktinformationer på de tilbud, du gerne vil læse mere om, så du kan blive klogere på, hvad hvert sted kan tilbyde dig.

Du kan bruge vores hjemmeside til at danne dig et bedre overblik over, hvad der findes af muligheder for børn og unge med behov for særlig støtte i hele Jylland.

Kontakt

Opholdssteder.dk
v/ Jesper Dige
Tlf.: +45 2215 2972
Mail: mail@opholdssteder.dk
CVR:

Tilbudsportalen.dk

Som et gennemgående element finde du på hjemmesiden links til tilbudsportalen.dk. Tilbudsportalen er særligt til professionelle, der arbejder med anbringelser og sociale sager vedrørende børn og unge.

Her finder du en udtømmende oversigt over afdelingerne på siden tilbud, samt hvilke andre tilbud, der kunne være relevante. Her kan du blandt andet også tjekke, om der er ledige pladser på vores tilbud samt se tilbuddenes takster.

Tilbudsportalen.dk
Specialiserede og erfarne pædagoger

Vi tager altid en individuel tilgang til de børn og unge, der bor på vores afdelinger og bruger vores tilbud. Vores pædagoger er specialiserede og erfarne i det arbejde og de udfordringer, de møder hver dag. Derfor er de i stand til at støtte, vejlede og hjælpe de unge, der bruger vores tilbud, og hjælpe dem videre mod en selvstændig voksentilværelse.

Med en helhedsorienteret tilgang hjælper vores afdelinger børn og unge med at opnå de færdigheder, der danner grundlag for at kunne navigere i voksenlivet.