Kontakt os, når du har et akut behov Skip to main content

Akut behov for møde?

Til det akutte behov for at afholde et hurtigt uformelt møde, der skal kunne afholdes uden de store tekniske hjælpemidler, bruger vi tjenesten whereby.com.

Tjenesten kræver ikke noget login eller app, men er til gengæld heller ikke krypteret, og der må derfor ikke deles personfølsomme oplysninger ad denne vej!

For at deltage i et møde på Whereby med os, skal du:

  1. Lave en aftale med os om et tidspunkt, hvor mødet skal finde sted. Du vil så op til mødet modtage en mail eller sms med et link til mødelokalet. (Skal du i kontakt med ledelsen? Her er linket til Jesper Diges video-møderum: https://whereby.com/jesperdige.)
  2. Klik på linket.
  3. Bruger du linket fra en mobiltelefon, vil den spørge om du vil downloade appen, eller fortsætte i browseren. Du kan godt deltage i videomødet uden at downloade appen.
  4. Du bliver nu bedt om at indtaste dit navn. Det er kun for at vi ved, hvem der er i den anden ende, så det er nok at du indtaster dit fornavn. Navnet bliver ikke gemt.
  5. Du skal nu sørge for, at dit kamera og mikrofon er aktiveret. Dette skridt kan godt være lidt teknisk vanskeligt. Nogle telefoner vil automatisk ”spørge dig”, om kameratilladelse og mikrofontilladelse, det skal du klikke ”ja” til. Hvis du ikke kan få det til at virke fra din computer, så prøv fra din telefon, eller en anden enhed.
  6. Tast til sidst på ”join meeting”. Sig hej til opholdsstedets medarbejder i den anden ende, og god fornøjelse med videomødet!”